Main image
25 febrero
2011
escrito por

Avui una clienta ens ha demanat que si li podiem ensenyar a fer alguna de les nostres vinagretes per les amanides, perque diu que vol fer alguna cosa diferent a casa.  Per això compartirem amb tots vosaltres com es fa aquesta vinagreta de iogurt amb llimona.

Ingredients:

 • 2 iogurts naturals
 • una llimona
 • 100 cl d’oli d’oliva suau
 • un raig de vinagre de xerès
 • una cullarada de sopa rasa de sucre
 • una mica de sal i pebre
 • Preparació:

  Rentarem la llimona i raspem la seva pell en un bol de vidre i seguidament hi exprimim el suc. Afegim la resta d’ingredients i ho remenem amb el batedor. Movem el conjunt fins que quedi una vinagreta ben lligada.
  Aquesta salsa va molt bé per les amanides amb poma, formatge, salmó fumat, etc….
  Intentarem seguir-vos donant truquets perquè pugueu sorprendre als vostres!!

  Comentarios cerrados