Main image
6 diciembre
2010
escrito por

Amb aquestes linies us donem la benvinguda al blog del Restaurant Xadó. Aquest neix amb la voluntat de ser una més de les plataformes que tenim per comunicar-nos amb tots vosaltres.

Actualment molts de vosaltres ja seguiu la nostra actualitat diaria, el menú del dia, receptes, etc a través de la nostra pagina de Facebook, del nostre compte a Twitter o de la nostra pagina web.

Doncs a partir d’ara s’obre una altra via per poder estar en contacte amb la vida del Xadó.
En aquest blog la nostra intenció es donar mantenir-vos informats sobre totes les novetats al voltant del restaurant i activitats que puguem realitzar, però vol ser molt més, el Blog del Xadó s’inicia amb l’objectiu de donar sortida a totes les nostres inquietuds i compartir-les amb tots vosaltres. Aquí per exemple podreu trobar les notícies sobre el món de la cuina que mes ens hagin impactat, o llegir les receptes que us explicarem amb tot detall, també coses ens agradin o que no ens agradin del nostre entorn perque tant important és el que passa dins el restaurant com el que hi ha fora.
Tot aquest contingut intentarem mantenir-lo ordenat en diferents categories perque ho pugueu consultar cómodament, a més podreu fer comentaris sobre tot el que anem publicant i heu de saber que, per nosaltres aquí la vostra opinió és el més important, tant com ho es en el mateix restaurant.
Amb tot això només volem donar-vos la benvinguda i les gràcies per acompanyar-nos en aquest nou espai del del Restaurant Xadó.

Comentarios cerrados